Fiabilitate si adaptabilitate pentru ATS, noul motor telescopic universal CAME pentru porti batante

01/21/2021
de catre Master Tiberiu

Soluția ideală pentru medii rezidențiale și automatizari pentru porți de mari dimensiuni, cu canat de pana la 3 sau 5 metri.

Versatilitate, rezistenta si fiabilitate sunt doar cateva caracteristici ale noii game de motoare telescopice ATS, pentru porti batante de la CAME. Motoarele din gama ATS pot fi instalate in conditii deosebite, inclusiv pe stâlpi cu „adâncime” de pana la 200mm itre punctul de fixare al motorului si stiftul porții (C max 200mm). Automatizarea a fost concepută sa reziste în timp, chiar dacă functioneaza la viteze mari si este echipata cu un brat telescopic protejat de o carcasa din aluminiu, care ofera o rezistenta mare la intemperii.

CAME a proiectat gama de motoare ATS pentru a oferi un produs conform cu standardele de calitate foarte ridicate ale companiei si ofera performante electronice si mecanice ridicate. Automatizarea este echipata cu un motor de 24 volti pentru fiabilitate ridicată in cicluri de utilizare intensiva. In plus, motorul reductor dispune de angrenaje conice care garantează fluiditatea extrema la miscare si zgomot redus.

La fel ca toate automatizările CAME, ATS este rezultatul priectului Q.I. - Quality Inside - și al unui model de „producție inteligentă”, care permite digitalizarea fiecărei faze, integrand o metodologie completa de testare pentru fiecare motor in parte aflat pe linia de productie

Este un proces care include: testarea motorului, siguranța electrică RPE, testul de împământare, testul de eliberare a sistemului motorului reductor și testarea motorului reductor pentru un ciclu complet de 60 de secunde. Este un test in care toti parametrii pentru validarea produsului sunt detectati si înregistrati la fiecare 200 de milisecunde. Toate datele sunt asociate apoi numarului de serie al produsului pentru o trasabilitate completa. Un accent deosebit a fost acordat si esteticii, care reprezinta un alt plus important al ATS. Astfel, datorită transmisiei axiale, corpul motorului nu iese in afara, oferindu-i o formă unică, subțire, conică și elegantă. Compania CAME a fost mereu atenta la securitate, iar ATS nu face exceptie, datorita electronicii sale și tehnologiei Encoder, care asigura gestionarea miscarilor, incetinirilor si detectarea obstacolelor.

ATS poate fi echipat cu baterii pe litiu pentru functionare chiar si in cazul intreruperii alimentarii.

Motorul ATS poate fi gestionat prin intermediul platformei inovatoare CONNECT, tehnologie CAME care permite instalatorilor sa acceseze multe caracteristici precum localizare clientilor pe harta, configurarea si monitorizarea tuturor dispozitivelor conectate si gestionarea programata a reviziilor. In plus, CAME CONNECT permite utilizatorului final, prin aplicatia instalata pe smartphone sau tabletă, sa  gestioneze de la distanta automatizarile din locuinta, sa monitorizeze starea acestora si sa primeasca notificari.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu