Blog Automatizari Came

03/16/2020
de catre Mihai Aftene

CAME revolutioneaza managementul accesului cu noua gama de automatizari pentru porti

01/21/2021
de catre Master Cosmin

CAME lanseaza noua gama de automatizari pentru porti rezidentiale, care combina cea mai inovatoare tehnologie cu un design sofisticat. Automatizarile din gama BXV pentru porti culisante si AXI pentru porti batante sunt caracterizate in principal prin conectivitatea completa a sistemului si, datorita designului se pot integra discret in orice mediu. Calitatea si fiabilitatea produselor Came este combinata cu tehnologia "Internet of Things" si, datorita conexiunii la internet, automatizarile devin din ce in ce mai inteligente si intuitive, simplificand viata utilizatorilor. Datorita tehnologiei Came Connect, care asigura conectarea sistemului la CAME Cloud, utilizatorii pot sa controleze automatizarile de oriunde s-ar afla, folosind aplicatia CAME Automation instalata pe tableta sau smartphone. Printr-o simpla conexiune la internet, instalatorii pot localiza sistemele, pot efectua o diagnosticare eficienta la distanta, pot modifica setarile sau remedia defectiunile.

Gama de automatizari BXV si AXI, disponibila in nuante de gri si albastru, este relizata din materiale alese cu grija, pentru a asigura o instalare facila si durabilitate ridicata. Gama are motoare de 24 V, ideale pentru utilizarea in cadrul ansablurilor rezidentiale mici si medii. Motoarele sunt proiectate pentru instalarea pe porti glisante de pana la 1000 kg si porti batante cu un canat de pana la 2,5 metri. Tehnologia de noua generatie are un encoder care asigura controlul miscarii si garanteaza siguranta si fiabilitatea maxima a functionarii, facand astfel posibila detectarea oricaror obstacole. Motoarele pentru porti batante sunt prevazute cu un angrenaj conic si un surub melcat multistrat care garanteaza, putere maxima, fluiditate la miscare si functionare silentioasa.silentioasa functionare posibila si putere maxima, precum si fluiditatea miscarii.

PANOUL DE COMANDA

Este echipat cu un afisaj multifunctional si butoane care permit ajustari si setari mai precise la instalare. Blocurile terminale sunt separate si marcate prin culori pentru a asigura o montare si depanare rapida. Panoul de comanda dispune de functia de "Memory Roll", care permite utilizatorilor sa salveze si sa copieze setarile, simplu si rapid. La automatizarile din gama BXV pentru porti culisante, panoul de comanda este pozitionat frontal si orizontal, pentru a usura programarea, au fost creeate locase, specifice, pentru accesorii si un capac de protectie.

ACCESORIILE

La noua gama de motoare este posibila extinderea functionalitatii datorita designului carcasei care este prevazuta cu sloturi pentru diverse carduri si accesorii plug-in, care sunt usor de integrat fara necesita adaugarea de unitati de control externe, inestetice si nefunctionale. Accesoriile compatibile includ CONNECT GW, un kit cu modul gateway, care permite conectarea la retea prin GSM, WIFI sau LAN si gestionarea de la distanta prin intermediul sistemului Came Connect. De interes este si modulul pentru reducerea consumului de energie a sistemului in standby. Datorita modului de GREEN POWER, atunci cand motorul este oprit motorul intra in standby, ceea ce asigura un consum redus de energie electrica,  de la 5 la 0.5 W. 

In plus, pentru a garanta siguranta sistemului, sunt disponibile noi dispozitive wireless Rio System, gestionate de modulul de control wireless RIO CONN. Astfel, nu este nevoie de o conexiune cu fir intre unitatea de control si accesoriile de siguranta (fotocelule, module pentru controlul curselor si girofar fara fir), reducandu-se foarte mult timpii de instalare.


 

Patru sfaturi pentru cresterea securitatii in punctele de acces

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Adesea, primul pas pentru apararea unui obiectiv care este susceptibil la un anumit grad de risc este studierea perimetrului exterior. Orice punct de intrare in perimetru devine un hub de control, deoarece aici trebuie luate decizii la interval de secunda in fiecare zi, care pot determina soarta obiectivului si tot ce are legatura cu el.

Cu toate acestea, este usor si ceva obisnuit pentru un punct de acces sa ajunga cea mai slaba veriga din lantul de securitate, cu rezultate devastatoare in privinta costurilor, pierderilor de productie si, in unele cazuri, pierderilor de vieti omenesti. Mai rau este atunci cand punctele de intrare sunt tratate ca si cand ar fi impenetrabile, pentru ca, in cazul unui dezastru, va fi prea tarziu pentru a actiona. Orice incercari de remediere se vor dovedi tardive si nu vor repara daunele facute.

Mai multe tipuri de daune si pierderi pot rezulta dintr-un punct de intrare prost conceput:

  • Pierderi economice catastrofale cauzate de:

      • acte penale

      • deteriorarea exteriorului si interiorului obiectivului

      • furturi mici sau la scara larga

  • Intrare ilegala, posibila prin:

      • acces si iesire neautorizate

      • greseli in monitorizarea persoanelor care intra in site

      • neidentificarea personalului intern si extern

 

  • Pierderi de vieti omenesti, cauzate de:

      • atacuri teroriste

      • acte de violenta

      • actiuni penale

Capcane periculoase ii asteapta pe cei care sunt superficiali in abordarea securitatii si care cred ca un pic de tehnologie si cateva controale de rutina sunt suficiente pentru a garanta protectia totala. Lipsa de experienta, chiar si in chestiuni aparent minore, si neglijenta in planificare poate duce la pierderi uriase.

Astfel de capcane pot fi evitate daca se iau in considerare urmatoarele sfaturi. La proiectarea punctelor de acces ale perimetrului din jurul unui spatiu sau site, patru actiuni de baza pot face diferenta.

Efectuarea unei evaluari aprofundate a situatiei actuale

Inainte de a demara un efort pentru modificarea punctelor de intrare, trebuie facuta o evaluare atenta a situatiei existente. Scopul unei inspectii preliminare de acest tip este:

Determinarea naturii si gravitatii riscului la care este expus spatiul in cauza, ambele trebuind stabilite cu cat mai multa precizie

Prevederea tipului de trafic la portile sau punctele de intrare, ceea ce implica diferentierea, de exemplu, intre pietoni, vehicule (de exemplu, in ceea ce priveste curatenia sau proviziile) si personalul care aplica legea

Catalogarea tuturor dispozitivelor de securitate si instalatiilor care au rolul de a identifica carui membru al personalului i-au fost atribuite anumite sarcini de control si inspectie

Cartografierea curbelor si liniilor drepte de pe rutele din imediata vecinatate a portilor de acces, care va face o diferenta semnificativa in privinta vitezei cu care se apropie vehiculele

Stabilirea modificarilor si actualizarilor care pot fi aduse sistemelor de securitate existente si deciderea daca acestea trebuie reproiectate de la zero.

Identificarea deficientelor sistemului de securitate existent

Nouazeci la suta din sistemele de securitate care protejeaza un sit contin unul sau mai multe defecte care le fac vulnerabile. Majoritatea defectelor sunt atribuite greselilor de planificare cauzate de experienta inadecvata, care este suficienta pentru a compromite siguranta spatiului sau sit-ului.

Defectele de proiectare pot include:

Puncte de acces care nu sunt protejate automat sau manual;

Porti sau intrari care pot fi deschise fara niciun sistem de control;

Stationarea personalului de securitate la punctele de control de intrare in unitati care nu sunt din beton armat;

Lacune in garduri perimetrale;

Garduri joase si care pot fi urcate, situate langa turnicheti cu inaltime maxima

Lipsa supravegherii video a barierelor.

Secventierea corecta a operatiunilor barierelor, portilor si anticamerelor

Pentru a asigura securitatea completa, fiecare dispozitiv si mecanism instalat intr-un punct de acces trebuie sa faca parte dintr-un sistem unit care trebuie sa se bazeze pe un design rational. In caz contrar, sistemul va fi vulnerabil, anuland investitiile economice considerabile pentru protejarea sitului.

Experienta noastra de zeci de ani in acest domeniu ne-a invatat anumite trucuri ale meseriei:

Este o idee buna sa pozitionezi bolarzii rutieri langa bariere, dar numai dupa ce calculezi factorii esentiali, cum ar fi tipul vehiculuiui si specificatiile de performanta relevante ale bolarzilor

Nu este recomandabil sa instalezi bariere de protectie la intrarea in siturile vulnerabile, deoarece operatiunile de securitate pot fi lansate intr-un timp scurt;

La sit-urile cu risc mediu, se pot face economii prin automatizarea controalelor de bariera si instalarea de cititoare fiabile ale placutelor de inmatriculare. Ele pot determina daca un vehicul care vrea sa intre in sit se afla pe lista neagra sau nu;

In siturile cu risc ridicat, este esential sa se instituie tipurile potrivite de controale la poarta si sa se opteze pentru verificari manuale in cazul in care sunt desemnati din interior agenti de securitate inarmati si un sistem hibrid conectat la o camera de control in cazul in care serviciul de securitate este externalizat.

Supravegherea instalarii sistemului de la inceput pana la sfarsit

Pentru a respecta standardele de siguranta, un sit trebuie sa aiba instalat un sistem de securitate robust. O atitudine superficiala fata de securitate poate duce la erori usor de evitat in aceasta faza delicata a procesului. Chiar si asa, greselile din faza incipienta sunt frecvente, iar neglijenta poate prejudicia performanta instalarii securitatii cu pana la 50 la suta.

Unele consideratii cheie de care trebuie sa tii cont:

Tipul de beton trebuie selectat cu cea mai mare grija si trebuie sa fie compatibil cu specificatiile fiecarui dispozitiv instalat;

Custile de fundatie ale constructiilor trebuie proiectate tinandu-se cont de o serie de factori diferiti. Cel mai important, volumul trebuie sa fie potrivit si proportia de fier sau ciment calibrata cu precizie;

Cablul de date trebuie pozitionat cu atentie, astfel incat siguranta generala a sistemului sa fie garantata, iar cablul sa ramana in siguranta.

 

CAME a asigurat sistemul de control acces pentru cei 5 milioane de vizitatori ai Centrului Expozitional din Milano

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Turnichetii inteligenti de la CAME au fost alesi de centrul expozitional din Milano pentru controlul fluxului de vizitatori de la sit-ul Rho-Pero. Noul nostru sistem control acces a debutat la Salone del Mobile din Milano, care a avut peste 340 de mii de vizitatori in doar 6 zile.

In centrul platformei tehnologice se afla XVia, un trepied pentru turnicheti care dispune de un cap de citire inteligent proiectat pentru Milano Expo 2015. Acesta a gestionat o gama complexa de date si variabile pentru citirea tuturor tipurilor de bilete de intrare, un numar mare de periferice, precum si cele peste 5 milioane de persoane care participa la expozitiile comerciale oferite in programul de evenimente.

Incercata si testata cu succes la Milano Expo 2015 si gestionand peste 21 de milioane de vizitatori In doar 6 luni, solutia propusa de CAME se bazeaza pe un sistem inovator, capabil sa interactioneze cu cele mai eficiente tehnologii de control, securitate, supraveghere si conectivitate de pe piata din acest moment. Este o dovada a capacitatii de gestionare a sistemelor complexe a companiei ca furnizor de solutii.

Punctele de acces pietonale catre centru sunt controlate de 65 de turnicheti automati, pozitionati pe toate cele 4 laturi ale spatiului expozitional si in cele 4 zone de receptie din centru care controleaza accesul la unele pavilioane. Natura extrem de versatila a acestor turnicheti fac ca unele unitati sa fie mutate sau instalate, dupa cum este necesar, acolo unde intrarea trebuie controlata in doar 20 de minute, iar asta face ca sistemul sa fie solutia ideala pentru gestionarea evenimentelor temporare.

Proiectat pentru a fi integrat in proiecte de control al accesului la scara larga, XVia de la CAME combina inovatia tehnologica si atentia meticuloasa acordata detaliilor estetice. Designul sau personalizat, stilul minimalist si structura compacta asigura posibilitatea imbinarii perfecte a turnichetilor In cele mai variate medii si personalizarii cu logo-ul evenimentului curent. O conexiune de retea Ethernet 24-7 ofera control In timp real asupra tuturor functiilor sistemului.

Turnichetii sunt proiectati sa comunice cu vizitatorii, folosind semnale luminoase si sonore pentru a face etapa de acces mai rapida – doar 5 secunde, astfel reducandu-se cozile si timpii lungi de asteptare. Indicatoarele de directie iluminate asigura o trecere sigura si usoara atunci cand fluxurile sunt la cel mai inalt nivel, iar semnalele luminoase fac posibila observarea momentului trecerii vizitatorilor. Datorita mecanismului motor standard al XVia, trepiedul se roteste in prealabil atunci cand un bilet este validat, facilitand trecerea oamenilor. Pentru situatii de urgenta sau cand este necesar sa eliberati instantaneu calea de trecere, XVia este echipat cu o functie a bratului aflat in cadere. Odata ce conditiile normale de functionare au fost restaurate, bratul trepied poate fi resetat automat, inclusiv de la distanta.

Acest sistem de control al accesului CAME se alatura tehnologiei de automatizare existente pentru porti, bariere rutiere si bollarzi in zona Rho-Pero a centrului de expozitii, care controleaza punctele de acces periferice si accesul rutier intern de mai multi ani.

Bariere GARD fara perii: fiabilitate testata pentru 10 milioane de cicluri

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Pana la 10 milioane de cicluri de deschidere si inchidere si pana la 10 milioane de pasaje pentru vehicule, tehnologie fara perii, performanta de mare viteza, toate sunt conectate datorita tehnologiei CONNECT, design-ului modern si materialelor de inalta calitate. Acestea sunt principalele caracteristici ale noii game de bariere automate GARD proiectate de CAME. Sunt ideale pentru orice tip de aplicatie care are nevoie de cicluri de functionare continua: parcari publice, spitale, mall-uri, autostrazi si chiar blocuri de apartamente cu trafic ridicat.

Barierele GARD se adapteaza la orice nevoie si comunica printr-un protocol deschis MODBUS. Panoul de control are un adaptor pentru conexiune Ethernet, pentru a integra bariera cu sistemele de automatizare ale parcarii, controlului accesului si cladirilor.

Barierele pot functiona chiar si in conditii meteorologice critice, cu temperaturi cuprinse intre -20° si +55°C, iar in caz de pana de curent se poate instala o baterie tampon pentru garantarea continuitatii serviciului.

TEHNOLOGIE FARA PERII

Barierele sunt potrivite pentru gestionarea fluxurilor intensive de vehicule, datorita electronicii avansate si unui motor DC de 36V cu tehnologie fara perii. Acesta asigura eficienta, disiparea mai buna a caldurii, controlul cuplului si miscarii la viteze diferite, functionarea silentioasa si interventii de service reduse.

GARD PX

Bariera GARD PX este ideala pentru parcari cu trafic ridicat si zone comerciale mari sau orice situatie in care fluxul de vehicule este constant si continuu. GARD PX a fost proiectata si testata pana la 10 milioane de cicluri de functionare (Ciclul Mediu Intre Defectiuni). Are un design care combina estetica si robustetea extrema si se potriveste in orice context, asigurand un impact vizual placut. Este o garantie a performantei, datorita vitezei exceptionale de deschidere, care variaza de la 1 secunda pentru o deschidere de 3 metri pana la 2 secunde pentru o deschidere de 4 metri.

Este potrivita pentru pasaje de pana la 3,8 metri latime si poate fi completata cu un sistem de eliberare a rampei care garanteaza o mai mare siguranta atat pentru vehicul si pasager, cat si pentru bariera in sine. Pentru a facilita instalarea si intretinerea, electronicele de control sunt situate in partea superioara a barierei si au un afisaj grafic pentru configurarea ghidata a sistemului. Produsul are si o sursa de alimentare a comutatoarelor pentru economisirea energiei in stand-by.

GARD PT

Bariera rutiera automata GARD PT este garantata pentru pana la 4 milioane de operatiuni de deschidere si inchidere si este special conceputa pentru aplicatii cu cicluri de functionare cu sloturi. In cazul aplicatiilor pentru companii mari, in care fluxul este foarte mare in anumite momente ale zilei (intrarea si iesirea angajatilor, pauza de pranz). GARD PT este potrivita si pentru pasaje de pana la 3,8 metri latime si are un sistem de eliberare in cazul unei coliziuni cu un vehicul. Bariera se poate instala chiar si in cladiri cu tavane joase, unde nu exista spatiu suficient pentru ridicare. Prevazuta cu o coroana luminoasa de LED-uri cu functie de semaforizare (rosu/verde), GARD PT este solutia ideala pentru tranzit rapid, zone de parcare si blocuri de apartamente.

CONECTARE

Familia GARD face parte din generatia de sisteme CAME echipate cu tehnologia Connect. Aceasta face posibila conectarea, controlul si gestionarea tuturor dispozitivelor instalate printr-o platforma web care ii ajuta pe instalatori sa le poata gestiona de la distanta. De asemenea, tehnologia ii ajuta pe clienti sa aiba totul sub control prin intermediul smartphone-ului si al unei aplicatii.

CALITATEA

Eficienta si fiabilitatea ridicate a barierelor GARD sunt garantate datorita inovarii continue CAME Quality Inside, care ridica toate standardele sistemelor de productie. Calitatea devine astfel o valoare larg raspandita, printr-un proces complet digitalizat pentru partajarea continua a rezultatelor obtinute.

Urmareste videoclipul:

The brushless efficiency of CAME GARD PX road barrier. For very intensive use. - YouTube


 

CAME UK continuă să se extindă în Regatul Unit odata cu achiziționarea Key Management Systems LTD

01/21/2021
de catre Master Cosmin

CAME UK a finalizat achiziția KMS - Key Management Systems LTD, un furnizor de top in domeniul sistemelor de  control acces pentru locuințele publice, extinzand numărul companiilor care aparțin grupului din UK, cum ar fi CAME BPT, CAME Parkare și CAME BPT Irlanda. Această tranzacție și crearea ulterioară a mărcii CAME KMS consolidează operațiunile din Regatul Unit ale CAME S.p.A.

"Urmărim cu interes de ceva timp evoluția soluțiilor de ultimă oră oferite de KMS și de sistemul său de management bazat pe cloud", a declarat Andrea Menuzzo, CEO al CAME S.p.A. Faptul că împărtășim aceleași valori a dus la achiziționarea CAME S.p.A. de către CAME UK, iar asta va asigura că noua entitate va avea oportunități mai bune de creștere în UK în anii următori. Tranzacția ne va consolida poziția de lider de piață în domeniul automatizării și controlului accesului. În același timp, va conduce la integrarea produselor cu soluții concepute pentru a răspunde unor obiective specifice și nevoilor pieței. "Suntem, de asemenea, foarte mândri", concluzionează Menuzzo, "de munca pe care echipa CAME UK a depus-o în ultimii ani, care i-a permis să auto-finanțeze achiziționarea și să gestioneze toate operațiunile conexe."

Celor 150 de angajați din cele patru ramuri ale UK și Irlandei din cadrul CAME UK - care în ultimii 30 de ani a devenit un actor cheie în industria securității și accesului electronic - li se vor alătura 30 de angajați ai KMS, care a fost fondat în 2005. Succesul KMS se bazează pe integrarea unei game eficiente de soluții hardware cu software-ul de control bazat pe cloud de top pentru a satisface atât nevoile pieței din UK, cât și ale clienților. Sinergia dintre sistemele cloud ale CAME pentru automatizarea sistemelor de intrare și de intrare a fost forța motrice din spatele acordului. Experiențele comune ale celor două companii vor asigura un salt înainte pentru CAME și KMS în sectoarele lor și re-branding-ul KMS în CAME KMS va începe imediat.

"Obiectivul CAME UK", concluzionează CEO Menuzzo, "este de a consolida traiectoria creșterii pe care o experimentează KMS și, în același timp, de a consolida compania prin investiții și partajarea celor mai bune practici, care vor permite CAME KMS să își atingă obiectivele".

 

Noul senzor contactless pentru deschiderea si închiderea usilor automate

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Noul senzor contactless permite deschiderea și închiderea ușilor automate sau glisante sau glisant automate fără comenzi manuale si este soluția propusa de CAME ca raspuns la noile cerinte in ceea ce priveste securitatea accesului, aparuta odata cu incetarea lockdown-ului si redeschiderea locurilor publice au sporit atenția asupra siguranței, igienei si protectiei mediului pentru vizitatori și angajati. 

Senzorul SELS2SDG a fost proiectat in principal pentru utilizarea in locurile publice cu cerințe stricte de igienă, cum ar fi unitățile medicale, cabinetele stomatologice, birourile sau restaurantele. In aceste locuri trebuie evitat contactul fizic cu ajutorul dispozitivului de control. Printr-un singur gest, prin apropierea mâinii, datorită tehnologiei cu microunde, senzorul activează automatizarea si permite deschiderea automată a ușii.

Recepționarea comenzii și activarea ușii automate sunt semnalizate printr-un feedback optic, înlocuindu-se culoarea LED-ului de la albastru la verde. Mai mult, intensitatea luminoasăa LED-ului poate fi personalizată.

Cu un design simplu și compact, SELS2SDG a fost conceput pentru a se adapta la diferite cerințe estetice, asigurând un impact vizual plăcut. Senzorul este disponibil în doua versiuni, cu montaj aparent sau incastrat.

Fiabilitate si adaptabilitate pentru ATS, noul motor telescopic universal CAME pentru porti batante

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Soluția ideală pentru medii rezidențiale și automatizari pentru porți de mari dimensiuni, cu canat de pana la 3 sau 5 metri.

Versatilitate, rezistenta si fiabilitate sunt doar cateva caracteristici ale noii game de motoare telescopice ATS, pentru porti batante de la CAME. Motoarele din gama ATS pot fi instalate in conditii deosebite, inclusiv pe stâlpi cu „adâncime” de pana la 200mm itre punctul de fixare al motorului si stiftul porții (C max 200mm). Automatizarea a fost concepută sa reziste în timp, chiar dacă functioneaza la viteze mari si este echipata cu un brat telescopic protejat de o carcasa din aluminiu, care ofera o rezistenta mare la intemperii.

CAME a proiectat gama de motoare ATS pentru a oferi un produs conform cu standardele de calitate foarte ridicate ale companiei si ofera performante electronice si mecanice ridicate. Automatizarea este echipata cu un motor de 24 volti pentru fiabilitate ridicată in cicluri de utilizare intensiva. In plus, motorul reductor dispune de angrenaje conice care garantează fluiditatea extrema la miscare si zgomot redus.

La fel ca toate automatizările CAME, ATS este rezultatul priectului Q.I. - Quality Inside - și al unui model de „producție inteligentă”, care permite digitalizarea fiecărei faze, integrand o metodologie completa de testare pentru fiecare motor in parte aflat pe linia de productie

Este un proces care include: testarea motorului, siguranța electrică RPE, testul de împământare, testul de eliberare a sistemului motorului reductor și testarea motorului reductor pentru un ciclu complet de 60 de secunde. Este un test in care toti parametrii pentru validarea produsului sunt detectati si înregistrati la fiecare 200 de milisecunde. Toate datele sunt asociate apoi numarului de serie al produsului pentru o trasabilitate completa. Un accent deosebit a fost acordat si esteticii, care reprezinta un alt plus important al ATS. Astfel, datorită transmisiei axiale, corpul motorului nu iese in afara, oferindu-i o formă unică, subțire, conică și elegantă. Compania CAME a fost mereu atenta la securitate, iar ATS nu face exceptie, datorita electronicii sale și tehnologiei Encoder, care asigura gestionarea miscarilor, incetinirilor si detectarea obstacolelor.

ATS poate fi echipat cu baterii pe litiu pentru functionare chiar si in cazul intreruperii alimentarii.

Motorul ATS poate fi gestionat prin intermediul platformei inovatoare CONNECT, tehnologie CAME care permite instalatorilor sa acceseze multe caracteristici precum localizare clientilor pe harta, configurarea si monitorizarea tuturor dispozitivelor conectate si gestionarea programata a reviziilor. In plus, CAME CONNECT permite utilizatorului final, prin aplicatia instalata pe smartphone sau tabletă, sa  gestioneze de la distanta automatizarile din locuinta, sa monitorizeze starea acestora si sa primeasca notificari.

CAME cumpara compania turca Özak si isi consolideaza pozitia in sectorul control acces

01/20/2021
de catre Master Cosmin

Cu sediul in Treviso, lider mondial in automatizare, securitate si sisteme de control access, CAME, isi largeste orizontul de piata, lansand un semnal important de crestere si consolidare pe piata din Orientul Mijlociu.

In data 25 iunie 2019, CAME a preluat controlul asupra Özak, compania cu sediul in Turcia specializata in productia de turnicheti utilizati in sistemele de control access pietonal si bolarzi pentru controlul autotovehiculelor din mediul urban. Astfel, CAME isi consolideaza in mod semnificativ rolul pe piata globala de sisteme pentru securitate si control acces, atat in spatiile publice cat si cele urbane si isi propune sa descopere noi oportunitati.

Compania Özak a fost fondata in 1974 si este una dintre cele mai mari companii din Turcia, specializata in productia de sisteme de control acces pietonal si turnicheti, cu exporturi in peste 80 de tari din intreaga lume: Europa, Orientul Mijlociu, Peninsula Arabica, Orientul Indepartat, Rusia si SUA. Peste 200 de angajati isi desfasoara activitatea in sediul din Kocaeli si filiala din Ankara. Cu un portofoliu de peste 52.000 de sisteme de control pietonal si al autovehiculelor instalate pe tot globul Özak este lider pe domeniul sau de activitate. 

Odata cu achizitionarea Özak, CAME lanseaza un semnal important de consolidare si crestere in domeniul sistemelor de control access pietonal si al autovehiculelor. "De ani de zile am acordat o atentie deosebita afacerii axate pe solutii integrate pentru planificarea urbana, pe managementul controlului si siguranta din domeniul public. Strategia Grupului de dezvoltare prin achizitie a fost intotdeauna orientata spre valorificarea potentialului brandurilor achizitionate, oferindu-le know-how-ul tehnologic si capacitatea organizationala a unui Grup prezent in intreaga lume, cu un model de afaceri orientat pe internationalizare", a declarat Presedintele Özak, Andrea Menuzzo.

 

Conectivitate și control acces: noutăți CAME pentru Sicurezza 2019

03/16/2020
de catre

CAME revine ca protagonist la Sicurezza 2019, propunându-se ca partener tehnologic pentru a sprijini proiecte care necesită sisteme integrate pentru îmbunătățirea calității spațiilor de locuit cu produse realizate pentru controlul caselor și pentru gestionarea spațiilor publice și a locurilor urbane.

Locuri de parcare „tehnologice” la Marina di Stabia

03/16/2020
de catre

CAME Parkare a creat noua zonă de parcare a prestigiosului Yacht Club din Castellamare di Stabia. Un sistem „PKE” de vârf, cu o capacitate de 760 de mașini, format din 6 puncte de acces cu bariereGard 4” și unități conexe de intrare și ieșire și 3 stații de plată automate, care asigură gestionarea personalizată a diferitelor tipuri de utilizatori.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu