CAME a asigurat sistemul de control acces pentru cei 5 milioane de vizitatori ai Centrului Expozitional din Milano

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Turnichetii inteligenti de la CAME au fost alesi de centrul expozitional din Milano pentru controlul fluxului de vizitatori de la sit-ul Rho-Pero. Noul nostru sistem control acces a debutat la Salone del Mobile din Milano, care a avut peste 340 de mii de vizitatori in doar 6 zile.

In centrul platformei tehnologice se afla XVia, un trepied pentru turnicheti care dispune de un cap de citire inteligent proiectat pentru Milano Expo 2015. Acesta a gestionat o gama complexa de date si variabile pentru citirea tuturor tipurilor de bilete de intrare, un numar mare de periferice, precum si cele peste 5 milioane de persoane care participa la expozitiile comerciale oferite in programul de evenimente.

Incercata si testata cu succes la Milano Expo 2015 si gestionand peste 21 de milioane de vizitatori In doar 6 luni, solutia propusa de CAME se bazeaza pe un sistem inovator, capabil sa interactioneze cu cele mai eficiente tehnologii de control, securitate, supraveghere si conectivitate de pe piata din acest moment. Este o dovada a capacitatii de gestionare a sistemelor complexe a companiei ca furnizor de solutii.

Punctele de acces pietonale catre centru sunt controlate de 65 de turnicheti automati, pozitionati pe toate cele 4 laturi ale spatiului expozitional si in cele 4 zone de receptie din centru care controleaza accesul la unele pavilioane. Natura extrem de versatila a acestor turnicheti fac ca unele unitati sa fie mutate sau instalate, dupa cum este necesar, acolo unde intrarea trebuie controlata in doar 20 de minute, iar asta face ca sistemul sa fie solutia ideala pentru gestionarea evenimentelor temporare.

Proiectat pentru a fi integrat in proiecte de control al accesului la scara larga, XVia de la CAME combina inovatia tehnologica si atentia meticuloasa acordata detaliilor estetice. Designul sau personalizat, stilul minimalist si structura compacta asigura posibilitatea imbinarii perfecte a turnichetilor In cele mai variate medii si personalizarii cu logo-ul evenimentului curent. O conexiune de retea Ethernet 24-7 ofera control In timp real asupra tuturor functiilor sistemului.

Turnichetii sunt proiectati sa comunice cu vizitatorii, folosind semnale luminoase si sonore pentru a face etapa de acces mai rapida – doar 5 secunde, astfel reducandu-se cozile si timpii lungi de asteptare. Indicatoarele de directie iluminate asigura o trecere sigura si usoara atunci cand fluxurile sunt la cel mai inalt nivel, iar semnalele luminoase fac posibila observarea momentului trecerii vizitatorilor. Datorita mecanismului motor standard al XVia, trepiedul se roteste in prealabil atunci cand un bilet este validat, facilitand trecerea oamenilor. Pentru situatii de urgenta sau cand este necesar sa eliberati instantaneu calea de trecere, XVia este echipat cu o functie a bratului aflat in cadere. Odata ce conditiile normale de functionare au fost restaurate, bratul trepied poate fi resetat automat, inclusiv de la distanta.

Acest sistem de control al accesului CAME se alatura tehnologiei de automatizare existente pentru porti, bariere rutiere si bollarzi in zona Rho-Pero a centrului de expozitii, care controleaza punctele de acces periferice si accesul rutier intern de mai multi ani.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu