CAME revolutioneaza managementul accesului cu noua gama de automatizari pentru porti

01/21/2021
de catre Master Cosmin

CAME lanseaza noua gama de automatizari pentru porti rezidentiale, care combina cea mai inovatoare tehnologie cu un design sofisticat. Automatizarile din gama BXV pentru porti culisante si AXI pentru porti batante sunt caracterizate in principal prin conectivitatea completa a sistemului si, datorita designului se pot integra discret in orice mediu. Calitatea si fiabilitatea produselor Came este combinata cu tehnologia "Internet of Things" si, datorita conexiunii la internet, automatizarile devin din ce in ce mai inteligente si intuitive, simplificand viata utilizatorilor. Datorita tehnologiei Came Connect, care asigura conectarea sistemului la CAME Cloud, utilizatorii pot sa controleze automatizarile de oriunde s-ar afla, folosind aplicatia CAME Automation instalata pe tableta sau smartphone. Printr-o simpla conexiune la internet, instalatorii pot localiza sistemele, pot efectua o diagnosticare eficienta la distanta, pot modifica setarile sau remedia defectiunile.

Gama de automatizari BXV si AXI, disponibila in nuante de gri si albastru, este relizata din materiale alese cu grija, pentru a asigura o instalare facila si durabilitate ridicata. Gama are motoare de 24 V, ideale pentru utilizarea in cadrul ansablurilor rezidentiale mici si medii. Motoarele sunt proiectate pentru instalarea pe porti glisante de pana la 1000 kg si porti batante cu un canat de pana la 2,5 metri. Tehnologia de noua generatie are un encoder care asigura controlul miscarii si garanteaza siguranta si fiabilitatea maxima a functionarii, facand astfel posibila detectarea oricaror obstacole. Motoarele pentru porti batante sunt prevazute cu un angrenaj conic si un surub melcat multistrat care garanteaza, putere maxima, fluiditate la miscare si functionare silentioasa.silentioasa functionare posibila si putere maxima, precum si fluiditatea miscarii.

PANOUL DE COMANDA

Este echipat cu un afisaj multifunctional si butoane care permit ajustari si setari mai precise la instalare. Blocurile terminale sunt separate si marcate prin culori pentru a asigura o montare si depanare rapida. Panoul de comanda dispune de functia de "Memory Roll", care permite utilizatorilor sa salveze si sa copieze setarile, simplu si rapid. La automatizarile din gama BXV pentru porti culisante, panoul de comanda este pozitionat frontal si orizontal, pentru a usura programarea, au fost creeate locase, specifice, pentru accesorii si un capac de protectie.

ACCESORIILE

La noua gama de motoare este posibila extinderea functionalitatii datorita designului carcasei care este prevazuta cu sloturi pentru diverse carduri si accesorii plug-in, care sunt usor de integrat fara necesita adaugarea de unitati de control externe, inestetice si nefunctionale. Accesoriile compatibile includ CONNECT GW, un kit cu modul gateway, care permite conectarea la retea prin GSM, WIFI sau LAN si gestionarea de la distanta prin intermediul sistemului Came Connect. De interes este si modulul pentru reducerea consumului de energie a sistemului in standby. Datorita modului de GREEN POWER, atunci cand motorul este oprit motorul intra in standby, ceea ce asigura un consum redus de energie electrica,  de la 5 la 0.5 W. 

In plus, pentru a garanta siguranta sistemului, sunt disponibile noi dispozitive wireless Rio System, gestionate de modulul de control wireless RIO CONN. Astfel, nu este nevoie de o conexiune cu fir intre unitatea de control si accesoriile de siguranta (fotocelule, module pentru controlul curselor si girofar fara fir), reducandu-se foarte mult timpii de instalare.


 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu