Soluții CAME pentru protecție totală la INTERSEC 2020

03/16/2020
de catre

La Intersec Dubai 2020 CAME prezintă soluțiile grupului pentru securitate ridicată și protecție totală a spațiilor urbane și a siturilor sensibile.

Cea mai importantă expoziție mondială din zona Golfului pentru sectoarele de securitate, protecție și combaterea incendiilor își deschide porțile între 19 și 21 ianuarie 2020, cu o listă de peste 1.100 de expozanți din 50 de țări.

Bolarzi din gamele ONE50, ONE30 și G30 și blocajele rutiere, de asemenea, în versiunea superficială, ideală pentru instalații în spații limitate în sol, fac parte din selecția produselor CAME prezentate la târg, care au ca scop îmbunătățirea siguranței în controlul vehiculului și al intrarii urbane.

Un spațiu deosebit este acordat și ofertei de soluții pentru controlul de intrare pietonală: o gamă completă de turnichete printre care se evidențiază linia Speed Gate, în special modelul HG 02 cu uși ascunse și turnstilul PG 03 aparținând balansierului „clapeta”. familie, care este cea mai solicitată pentru proiectarea și amprenta minimă.

Oferta este completată de sistemul de parcare PKE, performant și adecvat pentru cele mai complexe instalații, care este integrat cu sistemul de ghidare a vehiculului Optima, care permite controlul în timp real al locurilor de parcare.

Printre numeroasele inovații prezentate la Intersec Dubai 2020 se numără și un nou produs de sistem de intrare video, panoul de intrare antivandal XVP și bariere GARD PT și PX cu tehnologie fără perii, care garantează o utilizare intensă de până la 5 milioane de cicluri.

Operatorii BXV și BKV pentru porți glisante echipate cu tehnologie Connect, noul motor ATS telescopic universal pentru porți batante, motorul FTX conceput pentru a fi instalat pe stâlpi mici și motorul VER pentru uși secționale și aeriene completează oferta consolidată.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu