Conectivitate și control acces: noutăți CAME pentru Sicurezza 2019

03/16/2020
de catre

CAME revine ca protagonist la Sicurezza 2019, propunându-se ca partener tehnologic pentru a sprijini proiecte care necesită sisteme integrate pentru îmbunătățirea calității spațiilor de locuit cu produse realizate pentru controlul caselor și pentru gestionarea spațiilor publice și a locurilor urbane.

La Sicurezza 2019, un eveniment dedicat operatorilor din sectorul securitate și incendii, CAME prezintă o selecție de produse avansate și inovatoare care combină automatizarea și inovația cu interactivitatea și conectivitatea CAME Connect, o tehnologie care permite utilizatorului să gestioneze și să controleze cu ușurință toate dispozitivele instalate, oriunde s-ar afla, prin intermediul aplicațiilor dedicate, folosind smartphone-ul sau tableta. Instalatorii profesioniști conectați la internet pot geoloca sisteme, pot efectua diagnostice la distanță rapide și eficiente, pot modifica setările și pot trimite notificări de întreținere programate, asigurând întotdeauna un serviciu eficient clienților săi.

Soluții rezidențiale. QBE se remarcă printre numeroasele noutăți prezentate la Sicurezza 2019. Este o soluție inovatoare, care datorită tehnologiei CAME Connect este capabilă să comunice cu toate sistemele de automatizare, securitate și control la domiciliu, permițându-le să fie gestionate de la distanță, direct pe smartphone-uri sau tablete. cu o singură aplicație. Se va pune accentul și pe operatorii conectați pentru porți, printre care: BXV și BKV, ideale pentru porți culisante la case private și blocuri de apartamente sau porți supradimensionate; AXI, proiectat pentru aplicații pe porți batante cu frunze de până la 2,5 metri; FTX, proiectat pentru aplicații particulare pentru blocuri de locuințe și apartamente și pentru a fi instalat pe stâlpi mici (de la 15 cm) sau pe porți batante cu distanțe de până la 25 cm între știftul porții și punctul de fixare al motorului. Unitățile de control al alarmelor antiefracție PXC2, capabile să administreze până la 212 de puncte de conectare, sunt pilotul securității la domiciliu. În sectorul sistemelor video de intrare a ușilor video găsim panoul de intrare anti-vandal MTM VR, receptorul video inteligent XTS, o concentrare de tehnologie și design și previzualizarea absolută a panoului de intrare XVP adecvat pentru medii exclusive.

Solutii de afaceri. Datorită achiziției recente a companiei turcești Özak, CAME și-a consolidat și și-a extins oferta de soluții pentru controlul intrărilor pietonale, care are acum o gamă completă de turnichete, care vor fi afișate într-o a doua zonă a standului Sicurezza 2019. Spotul va fi pe gama Speed Gate și în special pe modelul HG 02, un turnicul cu uși ascunse, potrivit în special pentru locații rafinate și elegante, dar cu spațiu limitat; urmat de turnicul cu înălțime maximă BT 312-S, de poarta batantă PG 03 și de turnastil glisant SG 5S, care garantează o siguranță de acces ridicată datorită senzorilor.

Soluții urbane. Noile bariere tehnologice Gard PT și PX fără perii, care garantează până la 5 milioane de cicluri, vor debuta în zona dedicată controlului accesului vehiculelor. În plus, vizitatorii vor descoperi întreaga ofertă pentru o securitate urbană ridicată, de la buletinele din gama ONE 50 și G30, prin sistemele de blocuri rutiere de mică adâncime pentru protecția totală a țintelor sensibile, până la software-ul de control urban Sygma 4, dezvoltat pentru a centraliza și să gestioneze toate sistemele de securitate instalate și care pot fi integrate cu sistemele Hypervision existente.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu