CAME UK continuă să se extindă în Regatul Unit odata cu achiziționarea Key Management Systems LTD

01/21/2021
de catre Master Cosmin

CAME UK a finalizat achiziția KMS - Key Management Systems LTD, un furnizor de top in domeniul sistemelor de  control acces pentru locuințele publice, extinzand numărul companiilor care aparțin grupului din UK, cum ar fi CAME BPT, CAME Parkare și CAME BPT Irlanda. Această tranzacție și crearea ulterioară a mărcii CAME KMS consolidează operațiunile din Regatul Unit ale CAME S.p.A.

"Urmărim cu interes de ceva timp evoluția soluțiilor de ultimă oră oferite de KMS și de sistemul său de management bazat pe cloud", a declarat Andrea Menuzzo, CEO al CAME S.p.A. Faptul că împărtășim aceleași valori a dus la achiziționarea CAME S.p.A. de către CAME UK, iar asta va asigura că noua entitate va avea oportunități mai bune de creștere în UK în anii următori. Tranzacția ne va consolida poziția de lider de piață în domeniul automatizării și controlului accesului. În același timp, va conduce la integrarea produselor cu soluții concepute pentru a răspunde unor obiective specifice și nevoilor pieței. "Suntem, de asemenea, foarte mândri", concluzionează Menuzzo, "de munca pe care echipa CAME UK a depus-o în ultimii ani, care i-a permis să auto-finanțeze achiziționarea și să gestioneze toate operațiunile conexe."

Celor 150 de angajați din cele patru ramuri ale UK și Irlandei din cadrul CAME UK - care în ultimii 30 de ani a devenit un actor cheie în industria securității și accesului electronic - li se vor alătura 30 de angajați ai KMS, care a fost fondat în 2005. Succesul KMS se bazează pe integrarea unei game eficiente de soluții hardware cu software-ul de control bazat pe cloud de top pentru a satisface atât nevoile pieței din UK, cât și ale clienților. Sinergia dintre sistemele cloud ale CAME pentru automatizarea sistemelor de intrare și de intrare a fost forța motrice din spatele acordului. Experiențele comune ale celor două companii vor asigura un salt înainte pentru CAME și KMS în sectoarele lor și re-branding-ul KMS în CAME KMS va începe imediat.

"Obiectivul CAME UK", concluzionează CEO Menuzzo, "este de a consolida traiectoria creșterii pe care o experimentează KMS și, în același timp, de a consolida compania prin investiții și partajarea celor mai bune practici, care vor permite CAME KMS să își atingă obiectivele".

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu