CAME cumpara compania turca Özak si isi consolideaza pozitia in sectorul control acces

01/20/2021
de catre Master Cosmin

Cu sediul in Treviso, lider mondial in automatizare, securitate si sisteme de control access, CAME, isi largeste orizontul de piata, lansand un semnal important de crestere si consolidare pe piata din Orientul Mijlociu.

In data 25 iunie 2019, CAME a preluat controlul asupra Özak, compania cu sediul in Turcia specializata in productia de turnicheti utilizati in sistemele de control access pietonal si bolarzi pentru controlul autotovehiculelor din mediul urban. Astfel, CAME isi consolideaza in mod semnificativ rolul pe piata globala de sisteme pentru securitate si control acces, atat in spatiile publice cat si cele urbane si isi propune sa descopere noi oportunitati.

Compania Özak a fost fondata in 1974 si este una dintre cele mai mari companii din Turcia, specializata in productia de sisteme de control acces pietonal si turnicheti, cu exporturi in peste 80 de tari din intreaga lume: Europa, Orientul Mijlociu, Peninsula Arabica, Orientul Indepartat, Rusia si SUA. Peste 200 de angajati isi desfasoara activitatea in sediul din Kocaeli si filiala din Ankara. Cu un portofoliu de peste 52.000 de sisteme de control pietonal si al autovehiculelor instalate pe tot globul Özak este lider pe domeniul sau de activitate. 

Odata cu achizitionarea Özak, CAME lanseaza un semnal important de consolidare si crestere in domeniul sistemelor de control access pietonal si al autovehiculelor. "De ani de zile am acordat o atentie deosebita afacerii axate pe solutii integrate pentru planificarea urbana, pe managementul controlului si siguranta din domeniul public. Strategia Grupului de dezvoltare prin achizitie a fost intotdeauna orientata spre valorificarea potentialului brandurilor achizitionate, oferindu-le know-how-ul tehnologic si capacitatea organizationala a unui Grup prezent in intreaga lume, cu un model de afaceri orientat pe internationalizare", a declarat Presedintele Özak, Andrea Menuzzo.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu