Noul senzor contactless pentru deschiderea si închiderea usilor automate

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Noul senzor contactless permite deschiderea și închiderea ușilor automate sau glisante sau glisant automate fără comenzi manuale si este soluția propusa de CAME ca raspuns la noile cerinte in ceea ce priveste securitatea accesului, aparuta odata cu incetarea lockdown-ului si redeschiderea locurilor publice au sporit atenția asupra siguranței, igienei si protectiei mediului pentru vizitatori și angajati. 

Senzorul SELS2SDG a fost proiectat in principal pentru utilizarea in locurile publice cu cerințe stricte de igienă, cum ar fi unitățile medicale, cabinetele stomatologice, birourile sau restaurantele. In aceste locuri trebuie evitat contactul fizic cu ajutorul dispozitivului de control. Printr-un singur gest, prin apropierea mâinii, datorită tehnologiei cu microunde, senzorul activează automatizarea si permite deschiderea automată a ușii.

Recepționarea comenzii și activarea ușii automate sunt semnalizate printr-un feedback optic, înlocuindu-se culoarea LED-ului de la albastru la verde. Mai mult, intensitatea luminoasăa LED-ului poate fi personalizată.

Cu un design simplu și compact, SELS2SDG a fost conceput pentru a se adapta la diferite cerințe estetice, asigurând un impact vizual plăcut. Senzorul este disponibil în doua versiuni, cu montaj aparent sau incastrat.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu