Bariere GARD fara perii: fiabilitate testata pentru 10 milioane de cicluri

01/21/2021
de catre Master Cosmin

Pana la 10 milioane de cicluri de deschidere si inchidere si pana la 10 milioane de pasaje pentru vehicule, tehnologie fara perii, performanta de mare viteza, toate sunt conectate datorita tehnologiei CONNECT, design-ului modern si materialelor de inalta calitate. Acestea sunt principalele caracteristici ale noii game de bariere automate GARD proiectate de CAME. Sunt ideale pentru orice tip de aplicatie care are nevoie de cicluri de functionare continua: parcari publice, spitale, mall-uri, autostrazi si chiar blocuri de apartamente cu trafic ridicat.

Barierele GARD se adapteaza la orice nevoie si comunica printr-un protocol deschis MODBUS. Panoul de control are un adaptor pentru conexiune Ethernet, pentru a integra bariera cu sistemele de automatizare ale parcarii, controlului accesului si cladirilor.

Barierele pot functiona chiar si in conditii meteorologice critice, cu temperaturi cuprinse intre -20° si +55°C, iar in caz de pana de curent se poate instala o baterie tampon pentru garantarea continuitatii serviciului.

TEHNOLOGIE FARA PERII

Barierele sunt potrivite pentru gestionarea fluxurilor intensive de vehicule, datorita electronicii avansate si unui motor DC de 36V cu tehnologie fara perii. Acesta asigura eficienta, disiparea mai buna a caldurii, controlul cuplului si miscarii la viteze diferite, functionarea silentioasa si interventii de service reduse.

GARD PX

Bariera GARD PX este ideala pentru parcari cu trafic ridicat si zone comerciale mari sau orice situatie in care fluxul de vehicule este constant si continuu. GARD PX a fost proiectata si testata pana la 10 milioane de cicluri de functionare (Ciclul Mediu Intre Defectiuni). Are un design care combina estetica si robustetea extrema si se potriveste in orice context, asigurand un impact vizual placut. Este o garantie a performantei, datorita vitezei exceptionale de deschidere, care variaza de la 1 secunda pentru o deschidere de 3 metri pana la 2 secunde pentru o deschidere de 4 metri.

Este potrivita pentru pasaje de pana la 3,8 metri latime si poate fi completata cu un sistem de eliberare a rampei care garanteaza o mai mare siguranta atat pentru vehicul si pasager, cat si pentru bariera in sine. Pentru a facilita instalarea si intretinerea, electronicele de control sunt situate in partea superioara a barierei si au un afisaj grafic pentru configurarea ghidata a sistemului. Produsul are si o sursa de alimentare a comutatoarelor pentru economisirea energiei in stand-by.

GARD PT

Bariera rutiera automata GARD PT este garantata pentru pana la 4 milioane de operatiuni de deschidere si inchidere si este special conceputa pentru aplicatii cu cicluri de functionare cu sloturi. In cazul aplicatiilor pentru companii mari, in care fluxul este foarte mare in anumite momente ale zilei (intrarea si iesirea angajatilor, pauza de pranz). GARD PT este potrivita si pentru pasaje de pana la 3,8 metri latime si are un sistem de eliberare in cazul unei coliziuni cu un vehicul. Bariera se poate instala chiar si in cladiri cu tavane joase, unde nu exista spatiu suficient pentru ridicare. Prevazuta cu o coroana luminoasa de LED-uri cu functie de semaforizare (rosu/verde), GARD PT este solutia ideala pentru tranzit rapid, zone de parcare si blocuri de apartamente.

CONECTARE

Familia GARD face parte din generatia de sisteme CAME echipate cu tehnologia Connect. Aceasta face posibila conectarea, controlul si gestionarea tuturor dispozitivelor instalate printr-o platforma web care ii ajuta pe instalatori sa le poata gestiona de la distanta. De asemenea, tehnologia ii ajuta pe clienti sa aiba totul sub control prin intermediul smartphone-ului si al unei aplicatii.

CALITATEA

Eficienta si fiabilitatea ridicate a barierelor GARD sunt garantate datorita inovarii continue CAME Quality Inside, care ridica toate standardele sistemelor de productie. Calitatea devine astfel o valoare larg raspandita, printr-un proces complet digitalizat pentru partajarea continua a rezultatelor obtinute.

Urmareste videoclipul:

The brushless efficiency of CAME GARD PX road barrier. For very intensive use. - YouTube


 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu