Bariera auto stradala 2.5-4m, Came Gard GT4

Scrie o recenzie
5.480 Lei
803BB-0160
+

Bariera auto stradala 2.5-4m, Came Gard GT4

Noua bariera auto stradala de la Came, Gard GT4 este proiectata pentru cai de acces medii sau mari din zone rezidentiale, industriale si urbane. Este testata la 3 milioane (MCBF) de cicluri, fiind proiectata pentru maxim 350 cicluri pe ora, asigurand astfel eficienta serviciului in medii cu trafic intens.

 

 

Noua generatie

Electronica de ultima generatie si motorul de 24V cu encoder ofera barierei auto stradale o miscare constanta, liniara si o precizie mare la detectarea posibilelor obstacole si incetinire.

Advanced Speed ​​Control analizeaza in permanenta fortele ce actionează asupra bratului si regleaza viteza in functie de parametrii detectati – chiar daca difera de cei setati initial.

Viteza de deschidere si inchidere a GARD GT4 (pentru treceri rapide de pana la 4 metri) este reglabila de la 2 la 4 secunde in functie de lungimea bratului si de echipamentul asociat.

 


 

 


Semnal luminos integrat

CAME a gandit un nou sistem de semnalizare luminoasa pentru noile sale modele GARD GT. RG LED are ca prioritate siguranta.

Accesul este stabilit prin aprinderea led-urilor in rosu, rosu intermitent sau verde intermitent. Acestea sunt integrate atat in partea de sus a corpului de bariera cat si pe brat, pe ambele laturi, pentru o vizibilitate buna chiar si in conditii de ceata si ploaie puternica.

Electronica de control de noua generatie a barierelor stradale GARD GT este conceputa pentru a integra accesorii BUS (precum fotocelule, lumini intermitente, selectoare de comanda etc.) Este pozitionata direct sub capacul dulapului si este pregatita sa comunice cu protocolul MODBUS ( pentru gestionarea locurilor de parcare si a sistemelor de automatizare a cladirilor).

In plus, tehnologia CAME CONNECT nu numai ca permite instalatorului sa-si gestioneze sistemele de la distanta prin PC sau smartphone, oferind astfel clientilor un serviciu complet 24 de ore din 24, dar ofera si experienta finala pentru utilizatorul direct, cu functii inteligente de deschidere si inchidere prin intermediul aplicatiei, precum si compatibilitatea cu sistemele de control vocal Alexa.

Brat multifunctional

Came a dezvoltat un sistem practic de echilibrare variabila ce permite folosirea unui singur arc ce poate fi conectat la parghie in diferite puncte predefinite eliminand necesitatea arcurilor specifice pentru diferite lungimi de brat.

Pentru cazurile de impact cu bratul barierei stradale, CAME a dezvoltat un sistem special care minimizeaza daunele. O balama de otel de inalta performanta ce permite bratului decuplarea din deschiderea corpului de bariera. Astfel deschiderea se poate face precum cea a unei foi de poarta batanta, eliminand costurile de reparatie si timpul necesar servisarii.

 Specificatii bariera auto stradala Came Gard GT4

  • Material - Otel
  • Grad de protectie - (IP) 54
  • Alimentare - 230V AC
  • Alimentare motor - 24V DC
  • Consum in stand-by - 7W
  • Putere - 240W
  • Cuplu - 300Nm
  • Timp deschidere 90° - 2 - 6s
  • Cicluri/ora - 350
  • Temperatura operare - intre -20 si +55°C

Manual instalare Bariera GT4 (Manual_instalare_Bariera_GT4.pdf, 6,769 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Produse similare

801MS-0320
5.460 Lei
3-5 zile, Culisanta
Automatizare porti culisante, CAME BKV 801MS-0320 Solutie extrem de performanta, ideala pentru portile culisante de dimensiuni mari, industriale si cu...
+

KIT G3250
5.427 Lei
Motor 24V, 3-5 zile, Bariera 4 m
Bariera auto stradala cu brat de 4m, CAME KIT G3250 CAME KIT G3250  conceputa pentru utilizarea intensa in parcari, spatii rezidentiale, dar si...
+