Salvati 7%

Bariera auto stradala 2.5-4m, Came Gard GT4

Scrie o recenzie
Pret vechi: 5.480 Lei
5.103 Lei
Discount: 377 Lei (7%)
803BB-0160
+

Bariera auto stradala 2.5-4m, Came Gard GT4

Noua bariera auto stradala Came Gard GT4 este proiectata pentru caile de acces din zonele rezidentiale, industriale si urbane. Aceasta a fost conceputa pentru a asigura pana la 350 cicluri pe ora, fiind eficienta in orice mediu cu trafic intens.

 

 

Ultima generatie

Motorul imbunatatit de 24V cu encoder garanteaza barierei Came Gard GT4 o miscare liniara si precizie. Obstacolele vor fi detectate automat si se va evita orice situatie care poate duce la accidentari nedorite.

Functia Advanced Speed ​​Control analizeaza in permanenta fortele ce actioneaza asupra bratului si regleaza viteza in baza parametrilor de lucru.

Viteza de deschidere/inchidere la GARD GT4 (pentru treceri rapide de pana la 4m) este reglabila de la 2 la 4 secunde, in functie de lungimea de la bara si de echipamentul asociat.

 


 

 


Semnal luminos integrat

Cei de la Came au gandit un sistem de semnalizare luminoasa diferit pentru noile modele GARD GT. Acesta se numeste RG LED si are ca prioritate siguranta.

Accesul este stabilit prin aprinderea led-urilor in culorile rosu, rosu intermitent sau verde intermitent. Semnalele luminoase sunt integrate atat in partea de sus a corpului, cat si pe ambele laturi ale bratului. Acest proces a fost realizat pentru o vizibilitate buna chiar si in conditii de ceata sau ploaie puternica.

Electronica de control de noua generatie a barierelor stradale GARD GT este conceputa pentru a integra accesorii BUS (precum fotocelule, lumini intermitente, selectoare de comanda etc.) Este pozitionata direct sub capacul dulapului si este pregatita sa comunice cu protocolul MODBUS ( pentru gestionarea locurilor de parcare si a sistemelor de automatizare a cladirilor).

In plus, tehnologia CAME CONNECT permite instalatorului sa-si gestioneze sistemele de la distanta prin PC sau smartphone, oferind astfel clientilor un serviciu complet 24/7. Experienta finala de inalta calitate pentru utilizatorul direct, cu functii inteligente de deschidere/inchidere prin intermediul aplicatiei, precum si compatibilitatea cu sistemele de control vocal Alexa.

Brat multifunctional

Came a dezvoltat un sistem practic de echilibrare variabila ce permite folosirea unui singur arc. Acesta poate fi conectat la parghie in diferite puncte predefinite, eliminand necesitatea arcurilor specifice pentru diferite lungimi de brat.

Pentru cazurile de impact, exista un mecanism care minimizeaza daunele. O balama de otel de inalta performanta permite bratului decuplarea din deschiderea corpului de bariera. Deschiderea se poate face precum cea a unei foi de poarta batanta, eliminand costurile de reparatie si timpul necesar servisarii.

 Specificatii bariera auto stradala Came Gard GT4:

  • Material - Otel;
  • Grad de protectie - (IP) 54;
  • Alimentare - 230V AC;
  • Alimentare motor - 24V DC;
  • Consum in stand-by - 7W;
  • Putere - 240W;
  • Cuplu - 300Nm;
  • Timp deschidere 90° - 2 - 6s;
  • Cicluri/ora - 350;
  • Temperatura operare - intre -20 si +55°C.

Manual instalare Bariera GT4 (Manual_instalare_Bariera_GT4.pdf, 6,769 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Produse similare

G3250
4.950 Lei
Motor 24V, 3-5 zile, Bariera 3 m, Bariera 4 m
Bariera auto stradala 3m, CAME G3250 CAME G3250  permite o deschidere de 3m , fiind conceputa pentru utilizarea in parcari, spatii...
+